keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Ensimmäinen yhteys ulkomaailmaan

On tainnut muutama päivä vierähtää siitä kun viimeisen kerran tänne blogiin tekstiä lisäsin. Tänään sain internetin toimimaan. eikä kestänyt edes kauan:) vain pari viikkoa.

Tällä hetkellä fiilis on varsin hyvä. Tulen varmaankin jossain vaiheessa kertomaan ensimmäisen viikon säätämisestä, viilaamisesta ja kaikesta muusta paperin taittelusta ja siirtelystä, jota tarvittiin että pystyin opiskelun täällä aloittamaan.

Asun tällä hetkellä opiskelijoille suunnatussa asuntolassa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa, kuin kaikki luennot. Tämä takaa sen, ettei kylminäkään päivinä tarvitse ulkona käydä. Rakennuksen kolmas kerros on suunnattu ulkomaalaisille opiskelijoille, mutta jostain syystä minut on sijoitettu kahdeksanteen kerrokseen - mikä on varsin hyvä sillä tässä kerroksessa puhutaan englannin sijasta venäjää. Minulla on kaksi kämppistä, jotka kummatkin ovat Kazakstanista(jahas ei tainnut tulla oikeinkirjoitusdirektiivien mukaan).  

Vastaan on jo näin lyhyen ajan kuluessa tullut paljon pieniä kulttuurivivahteita, jotka eroavat länsi-Eurooppalaisista käytännöistä, mutta niistä tulen kertomaan myöhemmin.

Ei kommentteja: