maanantai 10. syyskuuta 2007

Odottavan aika on pitkä...

Noniin, koulu on alkanut viime maanantaina, mutta itse olen kiltisti vielä Suomen puolella. No syy siihen on opiskeluviisumin puuttuminen. En todellakaan tiedä milloinka mahtaa tulla ilmoitus, että voin hakea sitä viisumia. Alkaahan tässä pikku hiljaa jännittämään tuleeko joulu ennen kuin Pietariin löytää. Osaltaan asiasta tekee vielä ikävämmän se, että työt loppuivat viime kuussa. Ajattelin joskus kun työsopimusta tein, että kyllähän tää vaihtohomma etenee kuin juna kiskoilla... Venäjällä vaan junat ovat erittäin suosittuja ryöstökohteita (lue vaikka Tohtori Zivago niin tiedät).

No eipä siinä mitään ollaan täällä suomessa sitten. Kerätään puolukoita, rempataan keittiötä ja rakennetaan yhdelle firmalle kotisivuja. Saa sen ajan kulumaan, mutta onhan tuota lähtöä jo jonkin verran odottanut.

Kävin tänään ottamassa toisen Twinrix-rokotteen, sillä unohdin mennä aiemmin ja piti varata uusi aika. Kaikki kuitenkin meni jouhevasti ja nyt on rokotuksetkin otettu. Laitetaanpas venäjänkielinen nettiradio päälle ja pakan!

Ei kommentteja: